Total Premium Design | TPD Sticla in constructii, Lucrari sticla, Tamplarie PVC

TPD | Total Premium Design

Cu ce va putem ajuta?

Usi din sticla

Glisare lina, Pliere perfecta!

Glisarea lina fara pic de efort sau plierea perfecta a acestor usi impresionante creeaza un spatiu inimaginabil de vast.

In contradictie cu limitarile usilor traditionale, unde deschiderea este restrictionata sever ocupand in acelasi timp spatiu pretios, deschiderea Usilor Glisante si Usilor Pliante poate fi limitata doar de imaginatia dumneavoastra. Doar imaginati-va ce puteti face cu tot acel spatiu salvat prin folosirea acestui tip de usa!

 

Usi din sticla Glisante

Cand veti analiza usile noastre glisante veti putea aprecia sinele puternice si bine inchegate ce denota stil printr-o o culisare perfecta si lina dar in acelasi timp permit un grad de siguranta nemaintalnit.

Sistemul de usi culisante TPD ‚ÄúCustom Made‚ÄĚ va permite sa personalizati in detaliu felul in care vor arata usile dumneavoastra:
Acestea pot fi comandate cu interiorul din oglinda, sticla clara, opaca sau cu diverse modele (cu aspect de inghet, cu aspect de catifea). Ramele usilor glisante pot fi de asemenea personalizate, cele mai cautate finisari fiind acelea cu aspect de artar, wenge sau din aluminiu (pentru cei ce doresc o nuanta de argintiu)

 

Usi din sticla Pliante

Usile pliante TPD au fost creeate special pentru a desparti portiuni mici de incapere si chiar camere mici. Aceste adevarate ‚Äúdespartitoare de camera‚ÄĚ orientale sunt foarte eficiente si pentru blocare luminii excesive dintr-o anumite portiune a camerei.
Cu usile pliante va puteti bucura de un grad de intimitate sporit, fiind ideale pentru partitionarea unei garsoniere sau apartamentelor mici intr-o maniera stilata.

Datorita procesului de fabricare profesionist, automatizat, realizat cu costuri reduse, atat usile glisante cat si cele pliante TPD au preturi avantajoase dar in acelasi timp sunt produse la standarde de calitate si siguranta optime, devenind astfel cele mai cautate de pe piata.

 

Usi din sticla Batante

TPD| Total Premium Design va ofera orice tip si orice dimensiuni de usi din sticla batante, acestea avand un aspect deosebit ce face diferenta intre usile clasice si cele din sticla.
Lumina va patrunde mai usor in incapere, in acelasi timp intimitatea putand fi asigurata cu ajutorul sistemeleor de jaluzele oferite in paginile siteului nostru!

 

usi batante securizateusi sticla batanteusi batanteUsa din sticlaUsa din sticlaUsa sin sticlaUsa din sticlaUsa din sticla

powered bycreativeSignature by IdeoMediacreativeSignature by IdeoMedia