Total Premium Design | TPD Sticla in constructii, Lucrari sticla, Tamplarie PVC

TPD | Total Premium Design

Cu ce va putem ajuta?

Mobilier din sticla si oglinzi

Placarea suprafetelor cu oglinda

Sala-forta
Sala-fitness

In cazul salilor de fitness, dans, si nu numai TPD | Total Premium Design vine in ajutorul clientilor sai cu solutii pentru placarea suprafetelor cu oglinda.

 

Suntem specializati in placarea suprafetelor cu oglinda de mari dimensiuni, dimensiunea maxima de foaie fiind de 3210 x2250 mm. Aceste placari se pot face doar pe suprafete plane, abaterea admisa fiind da maximum 5 mm. Fixarea acestor placi de oglinda se face cu ajutorul unui adeziv special, ce nu ataca suprafata de protectie de pe spatele oglinzii.

Aceasta placare facandu-se cu adeziv, practic pe suprafata oglinzii nu apar elemente de asamblare iar lufturile necesare dintre placi fiind de doar 3 – 4 mm (luft necesar dilatarii), obtinandu-se o suprafata vitarata deosebit de curata din punct de vedere estetic.

Pe langa faptul ca in astfel de cazuri folosim oglinda cu grosime de 6mm si solutia adoptata in astfel de cazuri – prin lipire cu adeziv face din suprafata placata o suprafata rezistenta atat din punct de vedere mecanic cat si estetic.

Nu putine au fost cazurile in care, in salile de fitness s-a dorit montarea unei balustrade pe oglinda, fixarea acesteia facandu-se cu ajutorul diblurilor in perete. In astfel de cazuri avem posibilitatea de a parctica gauri sau diverse frezaje astfel incat rezistenta oglinzii sa ramana aceasi din punct de vedere mecanic.

 

Datorita faptului ca avem o experienta de peste 7 ani in astfel de placari precum si datorita materialelor folosite TPD | Total Premium Design ofera o garantie de 5 ani la astfel de placari.

powered bycreativeSignature by IdeoMediacreativeSignature by IdeoMedia