Total Premium Design | TPD Sticla in constructii, Lucrari sticla, Tamplarie PVC

TPD | Total Premium Design

Cu ce va putem ajuta?

Plase insecte

Plasele contra insectelor ofera o protectie deosebita impotriva insectelor de tot felul. Acestea sunt realizate fie ca rame clasice, fie sub forma unor rulouri confortabile, fie ca parte integranta a rulourilor tip jaluzea. Intreaga gama de plase de insecte oferita de TPD | Total Premium Design este disponibila in culorile alb si maro.

 

Plasa-fixa

Plasa pe cadru

Plasa-orizontala

Plasa orizontala

Plasa-rulou

Plasa rulou

Plasa pe cadru.

 

Acest tip de plase sunt realizate din cadru de aluminiu.

Fixarea se face (in limita posibilitatilor) folosind balamale, astfel incat sa puteti deschide spre exterior plasa in caz de necesitate. In cazul in care se doreste, plasa se poate demonta pe timpul iernii.

Acesta reprezinta sistemul economic.

Plasa orizontala.

 

Acest sistem reprezinta o alternativa la plasa tip rulou. Usurinta cu care se foloseste il recomanda ca fiind un produs de exceptie.

De asemenea este recomandat in cazul montarii la usi unde o plasa de insecte tip rulou nu este recomandata fiind clar incomod de folosit.

Plasa rulou.

 

Plasa tip rulou este recomandata ca fiind un produs de exceptie datorita usurintei cu care se foloseste.

Produsul nu este recomandat in cazul montarii la usi deoarece acest tip de plasa contra insectelor este clar incomod de folosit, implicand o aplecare pana la podea pentru a putea activa mecanismul de deschidere.

powered bycreativeSignature by IdeoMediacreativeSignature by IdeoMedia